elin-150x150
Coach
Jeg kan hjelpe deg med kriser, avhengighet og konseptutvikling.

Er vi en match?

Jeg jobber gjerne med deg som virkelig er klar og motivert for endring, forbedring og optimalisering.

Jeg har lang personlig erfaring med psykiske utfordringer, dårlig selvfølelse, vanskelige livssituasjoner og tyngende foreldreskap.

Jeg er gründer, deleier i flere startups og jobber til daglig som konseptutvikler, forfatter og coach/veilder. Bruk meg for å  utforske ideer, sortere, prioritere, sette mål og realisere prosjektene dine.

Hvordan jeg jobber

Jeg jobber klientbasert. Det betyr at jeg lytter og hjelper deg å finne svar på veien mens du sorter, utforsker og jobber med dine egne hindringer i ditt eget tempo.

Jeg gir aldri råd, fordi jeg vet at alle har sine egne svar. Jeg jobber mye med visualisering, intuisjon , mindfulness og transformasjon og støtter deg hele veien - Enten du ønsker å komme videre, få klarhet, prioritere bedre eller sette mål.

Min bakgrunn

Jeg er ansatt som karriereveileder, men de siste årene har jeg vært i permisjon for å jobbe som koordinator og assistent for en ungdom med psykosomatiske plager.

Jeg har arbeidserfaring fra handel, service, helse, omsorg, sosialt arbeid, konseptutvikling og bedriftstrategi.

Jeg er utdannet innen HR, ledelse, markedsføring og sosialt arbeid. Jeg har to coachuutdannelser, kurs og kompetanse innenfor karriereveiledning, yoga, mindfulness og meditasjon.

Min motivasjon

Min motivasjon som coach er å se hvordan mennesker finner trygghet og styrke til å følge den riktige veien for nettopp dem, helt uavhengig av andre.

Kontakt meg

E-post: post@elingundersen.no eller via sosiale medier.